І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

6 лист. 2016 р.

Власне висловлювання ЗНО- 2016

Методичка Власне висловлювання ЗНО- 2016

Як написати власне висловлення на ЗНО

Успішне виконання тесту ЗНО з української мови та літератури, окрім вдалого виконання тестових завдань, залежить від уміння учасника тестування правильно написати відкрите тестове завдання з розгорнутою відповіддю у вигляді власного висловлення.
Освіта.ua пропонує учасникам ЗНО електронний посібник, що містить корисні матеріали, які допоможуть успішно виконати відкрите тестове завдання з розгорнутою відповіддю тесту ЗНО з української мови і літератури.
Інформація стосовно різноманітних аспектів написання власного висловлення подана у вигляді відповідей на питання, які найчастіше турбують випускників – учасників тестування.
Працюючи із цими матеріалами, учасники тестування можуть обрати саме ті питання, що їх найбільше цікавлять. Це допоможе швидко отримати відповіді на них, а також ознайомитися з різноманітними порадами та прикладами.
Використовуючи електронний посібник ви зможете ефективно використати час для підготовки, що залишився до дня тестування, і якісно підготуватися до написання власного висловлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)