І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

23 лист. 2016 р.

"Про проведення ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості"

Лист ДНУ “ІМЗО”
№2.1/10-2637 від 01.11.2016 "Про проведення ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості"


ХVІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», проводиться з 01 листопада 2016 року до 25 лютого 2017 року та присвячується 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки.
***************************
Урочисте відкриття конкурсу в усіх регіонах України відбудеться 09 листопада 2016 року в День української писемності та мови.
До розгляду в конкурсі приймаються роботи на тему: «Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна.» (І. Світличний) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.
Творчі роботи з літератури за вибором автора можуть бути різноманітними за жанром.
***********************************
Конкурсні роботи мають бути присвячені українським історичним, державним, політичним діячам, відомим особистостям рідного краю, які своєю багатогранною діяльністю вплинули на розвиток і становлення української держави у різні часи її творення, а також здійснили вагомий внесок у розвиток державної культури, мистецтва, освіти, науки, літератури тощо.
Ці роботи повинні носити дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо).
Структура конкурсних робіт:
  • вступ, у якому автор обґрунтовує мету свого дослідження; 
  • основна частина, у якій розділи повинні мати назву та обов’язкове логічне завершення структурних компонентів основної частини;
  • висновку;
  • списку використаних джерел і літератури в алфавітному порядку.
Інші вимоги до робіт детально описано в листі ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)