І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

31 бер. 2018 р.

У Вінниці відбувся mini EdCamp — (не)конференція для учителів, що хочуть змінити освіту

Є така добра історія про Майстра і учня. Одного разу учень запитав у Майстра: «Майстре, а чи довго чекати змін?», і отримав відповідь: «Якщо чекати – то довго».
Отож починаю із себе. 
Дякую долі, що збагачує мене зустрічами та знайомствами із цікавими людьми. 
30 березня 2018 року як учасниця mini EdCamp — (не)конференція для учителів  мала можливість використати правило "двох ніг" та відвідати неординарні та потужні майстер-класи вчителів, які не лише вірять у зміни в освіті, а й це уже роблять. 
Я тут впереше. Однак відчувала  себе у своїй стихії- повно позитиву та кретиву, ніякої схоластичності та поверховості. Продумано, цікаво, хоча є один мінус-  не встигла до всіх експертів потрапити. Наприклад, до Світлани Попель чи до Сергія Пойди, Ірини Слуцької та Владислава Качура ( Подивлюсь онлайн -трансляцію). Дякую  організаторам конференції!
Едкемп- це захопливі зустрічі, побачила свою давню подругу Олену Засимович, викладача ВДПУ та незвичайно приємну людину Оксану Пойду, Людочку Гунько та віртуальних друзів- Олесю Калинич, Тетяну Парадовську , Лілю Телішевську, Світлану Попель тощо. Едкемп- це нові знайомтва, позитивні емоції, мегапозитивний настрій, корисний  досвід.
Продовжувати навчатися потрібно. Учитель, який навчається, завжди  зацікавить учнів. Не стійте на місці. Рух - це життя!
Фото Міні-EdCamp Vinnytsia 2018 - афілійована версія.Фото Міні-EdCamp Vinnytsia 2018 - афілійована версія.Фото Міні-EdCamp Vinnytsia 2018 - афілійована версія.
Після майстер-класу з найкреативнішим директором  школи-гімназії із Тернополя Олександром  Остапчук ом та Оксаною Андріївною Пойдою, викладачем ВДПУ.
.Фото Елены Засимович.Фото Наталіи Немировськи.
Фото Наталіи Немировськи.Фото Юрій Брацюка.Фото Наталіи Немировськи.Фото Юрій Брацюка.Фото Наталіи Немировськи.Фото Наталіи Немировськи.

l


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)