І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

29 серп. 2016 р.

Сервіси, які необхідно знати кожному редакторові




Сервіси, які необхідно знати кожному редакторові

29.06.2016 Автор: 
lingvo

screen_1

Щоб бути хорошим редактором-журналістом-коректором-копірайтером-перекладачем потрібно не тільки мати в себе вдома 11-томний словник української мови й не боятися у нього заглядати, а й знати про безкоштовні сервіси для покращення тексту. Читомо підготувало добірку корисних он-лайн сервісів для текстів українською, які можуть зробити ваш текст бездоганним за лічені хвилини. 
servis_1

ДЖЕРЕЛО ТУТ
Медіаграмотність на уроках суспільних дисциплін: Посібник для вчителя
Видання – перша спроба інтеграції медіаграмотності у викладання суспільних дисциплін. В перших двох розділах розглянуто, що таке медіа, медіаосвіта та медіаграмотність, базові методики критичного мислення. У розділах 3–11 запропоновано плани-конспекти уроків для курсів «Історія України», «Всесвітня історія», «Людина і світ». Вправи і завдання також можуть бути використані під час вивчення курсів за вибором, факультативних курсів, виховних годин, занять гуртків юних істориків, журналістів тощо.
Посібник ввійшов до Переліку навчальної літератури, що має відповідний гриф Міністерства освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)