І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

11 лип. 2016 р.

Розпочалася вступна кампанія до вищих навчальних закладів

Розпочалася вступна кампанія до вищих навчальних закладів1 липня, в Україні почалася вступна кампанія до вищих навчальних закладів, яка триватиме до 25 серпня. Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки.
Так, з 1 липня почався прийом заяв і документів від випускників і тих, хто вступає до вищих навчальних закладів. Прийом заяв триватиме до 20 липня для тих осіб, які повинні складати вступні іспити, і для тих, хто проходить творчі конкурси у ВНЗ.
При цьому, творчі конкурси проводяться ВНЗ з 11 по 31 липня (можуть проводитися кількома сесіями). Вступні іспити проходитимуть з 21 по 31 липня.
Для абітурієнтів, які не складають вступних іспитів і не проходять творчих конкурсів, прийом заяв і документів закінчується 31 липня.
Рейтинговий список вступників буде оприлюднено 1 серпня до 12-ої години. При цьому, 11 серпня закінчуються терміни зарахування абітурієнтів на державне замовлення, а 25 серпня - за кошти фізичних і юридичних осіб - після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму підготовки (спеціальності).
З метою забезпечення належного контролю за проведенням вступної кампанії, організації особистого прийому громадян, їх консультування з питань надходження та оперативного реагування на факти порушення законодавства, у Міносвіти з 1 липня до 23 серпня організована робота приймальної громадян і консультативного телефону (044) 481-32-15.
У відомстві також нагадали, що цього року абітурієнти можуть подати заяву про вступ до ВНЗ в електронній формі. Для цього треба зареєструватися на сайті ez.osvitavsim.org.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)