І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

1 жовт. 2016 р.

Щорічний освітянський форум «Окрилені творчістю» 2016 р.

Вірю, що будь-яка праця завжди буде оцінена!

Дякувати Богу я в цьому році вирішила взяти участь у конкурсі "Творча скарбничка-2016". І - отримала перемогу!  Гран-прі!!!!!!!!!!! Вдячна усім, хто вболівав за мене, підтримував!!!!!!!!!! Щиро вдячна членам журі за об*єктивність, виваженість та мудре рішення)

Свято талановитих педагогів відкрила Олена Чорна, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, яка з вітальним словом звернулася до освітян області. На форумі були присутні: Калев Наур – член ради старійшин кайделіту (Естонія, м.Талін) та Паламар Володимир – президент асоціації українських асоціацій в Естонії, директор суботньої школи української діаспори (Естонія, м.Талін); Юлія Вотчер – презитент громадської організації «Мольфар»; Олена Дорош – начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Тетяна Данілова – начальник сектору матеріального забезпечення Центру матеріально-технічного та інформаційного забезпечення закладів освіти області;   Галина Іваниця – проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», яка привітала творчих педагогів області з новими перемогами; Олена Герасимова – проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва, а також завідувачі кафедрами, відділами та лабораторіями  КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», які сприяли підвищенню фахового рівня учителів-конкурсантів,  переможці та лауреати Всеукраїнських та обласних конкурсів, шкільні бібліотекарі.
Дипломи Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації отримали переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури; обласного туру Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу; обласного конкурсу  «Творча скарбничка - 2016» в номінації «Мій особистісно орієнтований урок»; обласного конкурсу «Кращий краєзнавчий посібник»; .
Переможці та лауреати поділилися своїми враженнями, досвідом, ідеями та висловили щиру вдячність працівникам кафедр і методистам КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» за високий рівень науково-методичної допомоги.
  Усі учасники форуму різні за віком, уподобаннями, викладають різні предмети, працюють у різних навчальних  закладах області, мають різний стаж роботи, але їх об’єднує єдина риса – творчий  підхід до справи, безмежна відданість обраній професії, високий професіоналізм. 
   Переможців та лауреатів Всеукраїнських та обласних конкурсів  відзначили грамотами та грошовою винагородою.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)