І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... (Т. Шевченко)

11 лип. 2018 р.

Онлайн-сервіс інтерактивних завдань Flippity

Онлайн-сервіс   інтерактивних завдань  Flippity працює без попередньої реєстрації  користувача, але, зауважу, ви повинні мати обліковий запис Google. Цей цифровий інструмент дозволить вам на основі інформації електронних таблиць Google створювати електронні картки із інтерактивними іграми.

На головній сторінці до вашої уваги колекція  цифрових інструментів. На сайті http://www.flippity.net/  є різнопланові заготовки , які допоможуть вам створити інтерактивні вправи та  завдання в ігровій формі. Тут і кросворди, і вікторини, і картки тощо. Ваші ідеї плюс цей інструмент в сукупності  стануть невід'ємною цікавинкою для активізації пізнавальної діяльності учнів. Під кожним шаблоном є покрокова інструкція, як використати  певний інструмент за допомогою таблиці GOOGLE. Після заповнення можна зберегти на GOOGLE диску і використовувати. Читала питання користувачів, чи можна використовувати в офлайн-режимі чи обов’язково мати доступ до інтернету. Вони обіцяють, що працює за будь-яких обставин. Ну що ж спробуємо!

Random Name Picker  цей інструмент допоможе Вам  об'єднати учнів у групи, у пари, вибрати того щасливчика, який буде відповідати. А ще можна креативніше підійти до цього замість прізвищ та імен вихованців набрати  теми, які уже опрацювали. Тож заготуйте на окремих аркушах собі питання до кожної теми- дійте! Зупиняється стрілка на вашому “барабані” - питання з певної теми оголошується. Можна навіть придумати певні правила. Наприклад, перехід до наступної теми чи музична пауза, одним словом, усе що завгодно.  Головне - ваша фантазія)

До вашої уваги приклад, як можна використати Повторення
А  можна ще так Мої дітлахи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

СловОпис

Усе - під рукою)

Українська література - в кіно)